Valmiina välittämään.

Kiinteistönvälitys HuoneistoAsema Oy on avannut toimistonsa vuonna 1983. Yritys on toiminut 35 vuoden ajan ja markkina-alue tulee tulevaisuudessakin keskittymään Kuopioon ja sen lähialueille. Yritys on saavuttanut merkittävän aseman osaavana, luotettavana ja turvallisena asunnon myyjien ja ostajien kumppanina.

HuoneistoAsemalla on tehty asioita aina asiakkaan parhaaksi kiinnittäen huomiota palvelun laatuun. Koulutuksella, yhtenäisillä toimintatavoilla ja menetelmillä sekä ajanmukaisilla välineillä takaamme ammattitaitomme ja osaamisemme.

Kokemuksesta tiedämme, että tyytyväinen asiakas puhuu onnistuneesta asuntokaupasta pitkään. Asiakkaan tyytyväisyys on meille elintärkeä, hän viestii hyvästä kokemuksestaan läheisilleen, ystävilleen ja tuttavilleen. Yllättävän usein tyytyväinen asiakkaamme palaa aika ajoin luoksemme keskustelemaan muuttuneista elämäntilanteistaan ja asuntoasioistaan.

Valitse Sinäkin meidät, saat kumppaniksesi ystävällisen, osaavan ja työstään innostuneen asiantuntijan. Meiltä saat jo arviokäynnillä asiantuntevaa tietoa asuntosi myyntiin, luotettavan hinta-arvion ja kilpailukykyisen tarjouksen välityspalkkiosta.  Harkitsetko asuntosi myyntiä, pyydä meidät arviokäynnille.

Parhaat alan ammattilaiset - Jari ja Helena.

Kuopion Huoneistoasema Oy
Savonkatu 20 A
70110 Kuopio
017 580 0090
lkuoneistoasema.fi
Y-tunnus: 0521548-1
» Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kuopion Huoneistoasema Oy ©
Powered by Nerio LKV

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)