• 30.09.2019 Nyt on sen aika, kiitos!

30.09.2019

Nyt on sen aika, kiitos!

Yritysilme viestii yrityksemme luotettavuudesta, vahvasta kokemuksesta ja osaamisesta. Se kertoo myös tiimimme asiantuntijuudesta, innosta, ketteryydestä, työnilosta ja halusta palvella Sinua asuntoasioissa.

HuoneistoAsemalla on reilun 30 vuoden aikana saavutettu luottamuksellinen asema Kuopiossa ja lähialueilla. Yrityksemme on lunastanut hyvän laatuyrityksen maineen, joka antaa meille rohkeutta suunnata katseemme tulevaisuuteen.  Asunto- ja kiinteistöalan asiantuntijoina meille on ensiarvoisen tärkeää pitää luottamukselliset suhteet kunnossa niin asiakkaisiin kuin muihin kumppaneihinkin. Monipuolisena asiantuntijana onnistuminen antaa uskoa ja lisää arvostusta omaa ja muiden alalla toimivien työtä kohtaan.

Toivomme Sinun lähettävän viestin asunto- tai palvelutoiveistasi ja rakentavasta palautteestasi. Voit täyttää lomakkeen täällä.

Takaisin ylös

Kuopion Huoneistoasema Oy
Savonkatu 20 A
70110 Kuopio
017 580 0090
lkuoneistoasema.fi
Y-tunnus: 0521548-1
» Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kuopion Huoneistoasema Oy ©
Powered by Nerio LKV

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)